'Arrested Development' Kauden 4 Remix -julkaisuaika: Milloin se on Netflixissä?

NetflixPidätetty kehitys

Kauden 4 remix Pidätetty kehitys ensi -ilta on perjantaina 4. toukokuuta 2018. Koko remix -kausi julkaistaan ​​kerralla, jos haluat katsoa kaikki jaksot ennen Pidätetty kehitys Kauden 5 ensi -ilta. Netflix ei ole vielä ilmoittanut 5. kauden ensi -iltaa, mutta ilmeisesti se tapahtuu todella pian. Mihin aikaan sinun pitäisi alkaa etsiä remixiä Pidätetty kehitys Kausi 4?



on aika tulla jouluksi kotiin

Historiallisesti Netflix -ohjelmat tulevat saataville klo 3.00 itäpuolella julkaisupäivänä (klo 12.00 Tyynenmeren alueella) ja sarja julkaistaan ​​samanaikaisesti kokonaisuudessaan ympäri maailmaa. Tämä remix on Netflixin erityisjulkaisu, joten on aina mahdollisuus, että aika saattaa olla hieman erilainen tälle. Mutta ottaen huomioon kaikki Netflixin aiemmat julkaisut, on turvallista sanoa, että sinun pitäisi aloittaa remix -kauden etsiminen perjantaina 4. toukokuuta kello 3.00.



Muista: kaikki Netflix -tilaajat ympäri maailmaa saavat nähdä esityksen samanaikaisesti ympäri maailmaa. Kukaan ei pääse näkemään esitystä aikaisin. Joten jos lasket tunteja Netflixin remixkauden julkaisuun, sinun ei tarvitse laskea paljon kauemmin. Jos Netflix pitää kiinni aikaisempien sarjojensa julkaisuajoista, voit odottaa Pidätetty kehitys remix julkaistaan ​​perjantaina 4. toukokuuta seuraavina aikoina ympäri maailmaa, mukaan lukien eri aikavyöhykkeet Yhdysvalloissa:

Yhdysvalloissa (4. toukokuuta):



  • Klo 12 Tyynenmeren alue
  • 1 am Vuori
  • 2 am Keski
  • 3 am itä
  • klo 9 illalla. Honolulu (3. toukokuuta)
  • Klo 11 Alaska (3. toukokuuta)

Muita aikoja Yhdysvaltojen ulkopuolella (4. toukokuuta):

  • 16.30 Adelaide
  • 7.00 GMT
  • Klo 9.00 Amsterdam
  • Klo 10 Ateena
  • 15.00 Peking
  • Klo 10.00 Beirut
  • Klo 9.00 Bryssel
  • Klo 9 Kapkaupunki
  • Klo 8.00 Dublin
  • 15.00 Hongkong
  • Klo 8.00 Lontoo
  • Klo 10 Moskova
  • 3:00 Ottawa
  • 15.00 Perth
  • Klo 1.00 San Salvador
  • 4.00 Santiago
  • 4.30 St.John's
  • Klo 17.00 Sydney, Australia
  • Klo 12 Vancouver

Näet lisää kertoja Tapahtumamuuntimessa tässä . On tärkeää huomata, että näitä aikoja ei ole virallisesti vahvistettu, mutta ne perustuvat aikoihin, jolloin Netflix on aiemmin julkaissut sarjansa. Jokainen aika voi muuttua ilman varoitusta. Jos huomaat, että Pidätetty kehitys remix julkaistaan ​​aikaisin, kerro meille alla olevista kommenteista.

Uusi remix kertoo kauden 4 tarinan kronologisesti. Kohtaukset on järjestetty uudelleen siten, että tapahtumat tapahtuvat kronologisessa järjestyksessä sen sijaan, että keskittyisivät yksittäisiin hahmoihin kussakin jaksossa. Uudelleen suunniteltu kausi on 22 jakson pituinen eikä 15, mutta jaksot ovat lyhyempiä.



mistä voin ostaa miljoonia lippuja

Sarjan luoja Mitch Hurwitz sanoi myös Twitterissä, että kausi 5 julkaistaan ​​niin pian, että tulet yllättymään, kun se on saatavilla: Kuten todella pian. Jos tietäisit milloin, et olisi väärässä ajatellessasi: 'Miksi me kaikki kuulemme tämän juuri nyt?'